0 0,00 Incl. BTW
Uw mandje is nog leeg

Catering

Maak uw feest of evenement compleet door heerlijke catering te laten verzorgen door een professional! Catering Aelsmeer is al sinds 2006 gespecialiseerd in het maken en bezorgen van de meest heerlijke gerechten voor evenementen. Bedrijven of particulieren, voor 20 man of 100 man: wij kunnen het allemaal tot in de puntjes verzorgen. Met de catering van Catering Aelsmeer zorgt u voor een complete belevenis waar uw gasten het nog lang over zullen hebben! Uw feest wordt een gegarandeerd succes.

Catering voor elke gelegenheid

Bij Catering Aelsmeer heeft u een ruime keuze uit gevarieerde gerechten. Wij hebben verschillende buffetten, high teas en verzorgen zelfs de meest heerlijke lunches. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn: wij kunnen het voor u verzorgen. Ook voor de feestdagen staan wij voor u klaar met feestelijke maaltijden en borrels. Al onze catering wordt vers bereid en afgeleverd op uw gewenste locatie. Met een passie voor eten zorgen wij dat elke hap puur genot is.

Complete en professionele catering

Catering Aelsmeer levert al jaren complete catering op een professionele manier. Bovendien bent u ook voor hulp bij de organisatie van uw feest of evenement bij ons aan het juiste adres. Van de aankleding tot springkussens en zelfs servies: wij kunnen het voor u verzorgen. Van uw bruiloft tot uw bedrijfsfeest: wij helpen u met de organisatie, aankleding en natuurlijk de catering. Wij luisteren graag naar uw wensen en geven u passend advies. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Gehele catering door Catering Aelsmeer