fbpx

Foodstand Pizza Bakery

Wanneer wij op jouw feest pizza’s komen bakken met onze hout gestookte ovens, dan eten je gasten niet alleen een perfecte pizza, maar zij beleven het. De open keuken, het vlammende vuur, de vakkundigheid van de ‘pizzaiolo’; het is allemaal onderdeel van de beleving die wij met onze pizza catering meebrengen.

Een goede pizza maak je niet zomaar. Alles moet kloppen, van de bloemsoort, de temperatuur van de oven en de wijze waarop het deeg uitgerold wordt.

Door de ervaring, die wij deels in Italië hebben opgedaan, slagen wij erin uw gasten te verrassen. Onze Italiaanse roots proef je terug in het eindresultaat: de perfecte pizza met een prachtige dunne bodem!

Het is ook mogelijk om een elektrische oven (16 of 32 amp) op locatie in te zetten indien er geen open vuur mogelijk is.

 

een bedrijfsfeest organiseren met foodtrucks?

Kiest u voor pizza’s, burgers of toch liever een bruschetta bar? De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u zelf een idee? Wij verzorgen graag uw catering op maat. Samen gaan we voor een verbluffend resultaat en een succesvol evenement!

pizza-foodstandpizza-foodstand
PizzaPizza
pizza-maken-event-cateringpizza-maken-event-catering
pizza-foodstand-catering-elsmeerpizza-foodstand-catering-elsmeer
catering-op-maat-pizza-foodstandcatering-op-maat-pizza-foodstand
pizza-catering-eventspizza-catering-events