fbpx

KERSTevent organiseren?

Kerstevent organiseren?

ga voor Een unieke (smaak)beleving 🎄🎉

Een event voor het personeel of je zakelijke relaties organiseren rondom de feestdagen waar nog lang over wordt nagepraat? Dat kan! Verras je medewerkers of relaties met een unieke (smaak)beleving! Jouw evenement vul je natuurlijk in volledig naar eigen smaak. Wij denken graag met je mee en helpen je bij het creëren van een onvergetelijke (smaak)beleving. Van het thema en de aankleding tot aan de catering. 

Ga jij ook voor een magisch kerstevent?

Van a tot z geregeld

Inspiratie voor jouw kerstfeest

Met onze feestelijke dosis ervaring, kennis en een netwerk dat sprankelt als kerstlichtjes, toveren wij jullie event om tot een waar piekfijn festijn. We stemmen niet alleen af op jouw doelstellingen, maar we streven er ook naar om een kerstfeest te creëren waarbij de gezichten stralen als de mooiste kerstballen. Op de grote dag zelf nemen wij de leiding, waar de voorbereiding en uitvoering in elkaar verweven zijn als een warme kersttrui. Kortom, één vrolijk aanspreekpunt voor een magische samenwerking! 

Een evenement organiseren met verschillende foodtrucks en foodstands met kerstgerechtjes en drankjes?

Of het nu gaat om een bescheiden feestje met uw medewerkers of een groot knalfeest met al je zakelijke relaties, alles kan. 

Een volledig verzorgde nieuwjaarsreceptie laten organiseren? Van de bediening tot aan de locatie, wij regelen het.

Van Kerstdiner shared dining tot aan Italiaanse kerstbuffetten. Check de mogelijkheden en bestel direct.  

Heb je vragen of wil je graag sparren over jouw event?

De sky is the limit! Alles is mogelijk. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden, zodat we samen een uniek evenement kunnen neerzetten. Of je nu een legertje mensen verwacht of slechts een knusse groep, wij regelen het tot in de puntjes!