fbpx

100% tevredenheidsgarantie

wat u ook viert

het verhaal van willem kok

zo ontstond ons bedrijf

Wat wil je worden als je groot bent? Soms weet je dit al van kleins af aan. Dit overkwam ook Willem Kok. Als klein mannetje stond hij al bij zijn moeder in de keuken en wilde hij met van alles helpen, zolang hij maar aan het aanrecht stond. 

Ja, dat de passie voor koken in Willems bloed zat, dat was dus al vroeg duidelijk. Na de koksopleiding ging Willem naar Parijs om daar het vak te leren. Na voldoende werkervaring bij onder andere Kempers Roef en ‘t Schouwse hof, heeft Willem in 2006 de stap gezet naar een eigen onderneming. Catering Aelsmeer was geboren.

Na een aantal jaren in Kudelstaart te zijn gehuisvest, bleek de bedrijfsruimte te klein. Sinds juni 2012 is Aelsmeer Catering & Events gevestigd in een schitterend pand op industrieterrein Hornmeer. Vanuit het volledig nieuw en HACCP ingerichte pand van 400 m² zijn er geen partijen meer te groot voor Aelsmeer Catering & Events.

waar zijn we goed in?

specialiteiten van het huis

Ons enthousiaste team zorgt gegarandeerd voor 100% tevredenheidsgarantie. Wat u ook viert. Wij vinden namelijk uw feest belangrijk en houden van creëren van mooie herinneringen welke u altijd bij blijven. 

Of het nu gaat om borrelhapjes, een buffet, een barbecue of een volledig verzorgde feestavond. Aelsmeer Catering & Events neemt deze zorg graag uit handen. Wij staan zeven dagen per week klaar om úw feest compleet te maken.

zowel particulier als zakelijk de beste

In de afgelopen 14 jaar heeft Aelsmeer Catering & Events zich lang en breed bewezen in zowel de particuliere als zakelijke markt. Inmiddels heeft Aelsmeer Catering & Events een mooi netwerk van klanten, leveranciers en partners. Op deze manier wordt de klant bij ons echt volledig ontzorgd. Zowel in het voortraject, de dag zelf, en de afbouw.

Kortom, wij toveren dé glimlach op uw gezicht!

Wij nemen u bij de hand en ontzorgen maximaal

Persoonlijk contact en direct advies op maat

Koken met liefde
(en dat proeft u!)