fbpx

Tuinfeest

Wilt u een tuinfeest organiseren? En weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Het team van Aelsmeer Catering & Events biedt u graag de helpende hand. Vrijblijvend komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, aan de hand van uw wensen, maken wij een voorstel op maat voor uw tuinfeest. 

Bij Aelsmeer Catering & Events organiseert u een compleet verzorgd tuinfeest in Aalsmeer, Hoofddorp, Uithoorn of ver daarbuiten. Alles wat u nodig heeft voor uw tuinfeest, regelen wij voor u. Van tenten en verwarming tot aan sfeervolle verlichting en meubilair. Wij werken al sinds 2006 samen met diverse partners, zodat wij alles onder één dak kunnen uitvoeren. U heeft dan maar één contactpersoon vanuit Aelsmeer Catering & Events. Een tuinfeest zonder zorgen dus!

Compleet verzorgd tuinfeest

Denkt u aan een speciaal thema? Of heeft u specifieke ideeën over uw tuinfeest? Hoe dan ook, de keuze voor goede catering is altijd van groot belang. Goed eten maakt indruk op uw gasten, en dat is niet geheel onbelangrijk. Wat uw feest, dát is waar het om draait!

Een greep uit onze tuinfeest catering:

 

Een goede voorbereiding voor uw tuinfeest is essentieel. Welk meubilair wilt u gebruiken? Hoe gaat u uw tuin of tent decoreren en aankleden? Is er nagedacht over verlichting, verwarming en toiletten? Het team van Aelsmeer Catering & Events neemt u graag bij de hand en laat u zien wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn dé expert op het gebied van organisatie voor uw tuinfeest. Komt er een select gezelschap of verwacht u een groot aantal gasten? Onze bediening zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zowel de op- als de afbouw van het tuinfeest nemen wij op ons. Na afloop van het tuinfeest nemen wij alles weer mee en zorgen wij ervoor dat we alles netjes achterlaten. Het inzetten van bedienend personeel is alleen mogelijk in combinatie met de afnamen van onze dranken.  

BBQ tuinfeest organiseren

Een compleet verzorgd BBQ tuinfeest boekt u bij Aelsmeer Catering & Events. Onze professionele koks zorgen voor een onvergetelijk tuinfeest! Kiest u voor een gasbarbecue, een Weber houtskool barbecue of een mini smoker? Wij decoreren de barbecue uitgifte altijd met houten kratjes, jute zakken en potjes met kruiden. Zo ziet het er ook nog eens super leuk uit! Alle barbecue items, salades en sauzen worden 7 dagen per week vers gemaakt. U kunt kiezen uit een van onze 3 barbecue menu’s:

Alle menu’s zijn helemaal compleet inclusief vers afgebakken brood en brood dips. Als kers op de taart maken onze professionele koks het geheel helemaal af! Zo komt u niets te kort en voor alles wordt gezorgd. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw eigen tuinfeest, wel zo fijn. Hoeveel gasten u ook uitnodigt en wat voor budget u ook heeft, voor iedereen maken wij graag een voorstel op maat.

Bekijk onze inspiratie foto’s van tuinfeesten onderaan deze pagina.


Tuinfeest organiseren? Wij komen graag bij u langs!

Een tuinfeest voor 20 personen of een tuinfeest met thema voor 100 personen? Vertel ons uw wensen en wij maken een vrijblijvend voorstel op maat!

Tuinfeest Catering Aelsmeer Tuinfeest Catering Aelsmeer
Tuinfeest Catering Aelsmeer Tuinfeest Catering Aelsmeer
Tuinfeest Catering Aelsmeer Tuinfeest Catering Aelsmeer
Catering Feest Aelsmeer Catering Events Catering Feest Aelsmeer Catering Events
Tuinfeest Catering Aelsmeer Tuinfeest Catering Aelsmeer
Tuinfeest Catering Aelsmeer Tuinfeest Catering Aelsmeer