fbpx

Walking dinner

Diner Catering Aelsmeer

Wilt u eens iets anders dan een buffet? Bij Aelsmeer Catering & Events heeft u de keuze voor een ”sit down dinner” of een ”walking dinner”. Ongetwijfeld heerlijke manieren van tafelen op een bijzondere manier.

Een diner wordt te alle tijden door onze koks op locatie verzorgd. Dit houdt in dat wij altijd op locatie het diner komen bereiden. Zo kunt u op locatie meteen genieten van het heerlijke menu.

 

Sit down dinner

Uw gasten worden gedurende de avond voorzien van een mooi 3-4- of 5 gangen menu. In overleg met u maken onze chef koks een mooi menuvoorstel, passend bij uw wensen. Indien gewenst doen wij ook een wijnvoorstel, bijpassend bij het menu. Zo wordt uw diner helemaal compleet en tot in de puntjes verzorgd. Uiteraard zorgen wij voor de mooie tafel aankleding en servies. Op de dag van uw diner zorgt Aelsmeer Catering & Events voor de bediening en het uitserveren van de gerechten. Onze koks bereiden het menu altijd op locatie zelf. Proef en ervaar het zelf!

Walking dinner

Een walking dinner is vaak een informele manier van dineren. Terwijl uw gasten gezellig rondlopen of aan tafel staan, worden zij verrast met zeven (of meer) verschillende gerechten. Deze gerechten worden gedurende de bijeenkomst uitgeserveerd door onze medewerkers. Het menu maken wij samen met u op maat op basis van uw wensen.

Een diner verzorgen wij op een door u gekozen locatie of één van onze partners. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

een diner of walking dinner organiseren?

Bent u benieuwd wat Aelsmeer Catering & Events voor u kan betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs en maken een menuvoorstel op maat.

Diner Catering AelsmeerDiner Catering Aelsmeer
Diner Catering AelsmeerDiner Catering Aelsmeer
Diner Catering AelsmeerDiner Catering Aelsmeer
Walking dinner AelsmeerWalking dinner Aelsmeer