fbpx

Business Diner

Diner Catering Aelsmeer

Wilt u eens iets anders dan buffet catering? Bij Aelsmeer Catering & Events heeft u de keuze uit twee type diners. Een diner met al uw gasten aan tafel, het zogenoemde sit down dinner. Of een diner wat u doorgaans staand nuttigt, zoals een walking dinner. Beide zijn uitermate geschikt voor zowel een zakelijk evenement of als tuinfeest of verjaardag catering. Een diner is net even wat luxer dan een barbecue of buffet en is een echte eyecatcher voor uw gasten. Alle gerechten worden te allen tijde door de koks op locatie bereid. Hierdoor bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit , de beste service en kunt u direct met uw gasten genieten van de heerlijke gerechten.

 

Sit down dinner

Uw gasten worden gedurende de avond voorzien van een mooi drie-vier of vijf gangen menu. In overleg de klant maken onze chef koks een mooi menuvoorstel, passend bij uw wensen. Ook bijpassende wijnen kunnen wij aan u voorstellen. 

Uw diner wordt te allen tijde op de locatie bereid, door onze koks. Wij zijn volledig zelfvoorzienend. Dat wil zeggen dat onze koks altijd alle benodigde materialen zelf meenemen. Tot ovens en koelwagens aan toe. De koks creëren zelf een keuken op locatie, u hoeft dus niet per se een grote keuken te hebben of beschikking te hebben over allerlei keukenapparatuur. Wij nemen alles zelf mee, zo weet u zeker dat alles goed wordt geregeld. Een gezellig gedekte tafel met mooi servies, glaswerk en decoratie? Ook daarin voorzien wij!

Wilt u een diner organiseren op een externe locatie? Bijvoorbeeld De Arendshoeve- The Garden of Amsterdam? Deze prachtige showkas leent zich bij uitstek voor een mooi diner. De entourage van de locatie maakt het de perfecte setting voor uw diner.

Uw diner is dus bij Aelsmeer Catering & Events helemaal van A tot Z verzorgt, zodat u met volle teugen kunt genieten van de beste gerechten in het samenzijn van uw gasten. Proef en ervaar het zelf!

 


Walking dinner

Een walking dinner is vaak een informele manier van dineren. Terwijl uw gasten gezellig rondlopen of aan tafel staan, worden zij verrast met doorgaans zes of zeven verschillende gerechten. Kiest u voor een luxe walking dinner met luxe gerechten? Of passen wat meer eenvoudige gerechten beter bij de doelgroep? Voor elke doelgroep maken wij een passend diner voorstel op basis van uw wensen. Alle gerechten worden op mooi servies uitgeserveerd door de bediening. 

Een diner verzorgen wij op een door u gekozen locatie of één van onze partners. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u liever een lopend buffet waarbij uw gasten zelf opscheppen? Kiest u dan voor onze buffetcatering:

Een lopend buffet bestaat altijd uit koude en warme gerechten. Uw gasten kunnen langs het buffet lopen en zelf kiezen wat zij willen eten. Bedienend personeel bij een lopend buffet is niet verplicht.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig wat het beste bij uw evenement past? Wij denken graag met u mee.

een diner organiseren?

Bent u benieuwd wat Aelsmeer Catering & Events voor u kan betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs en maken een menuvoorstel op maat.

Partymanger diner LouwmanPartymanger diner Louwman
Diner Louwman museumDiner Louwman museum
Overizht diner LouwmanOverizht diner Louwman
Diner zalmDiner zalm