fbpx

veelgestelde vragen

Bestellen

Om de kwaliteit van onze borrelhapjes en buffetten te waarborgen en te behouden is het belangrijk dat u minimaal 7 dagen van tevoren uw bestelling plaatst.

Wij adviseren even telefonisch contact met ons op te nemen indien u een bestelling wilt plaatsen voor dezelfde week, uiteraard kijken we dan graag naar de mogelijkheden.

Vanaf 20 personen kunt u een buffet of barbecue bestellen.

Al onze buffetten zijn maaltijdvullend. Voor een volwassene met een normaal eetpatroon is het ruim voldoende.

Twijfelt u over de hoeveelheden? Onze medewerkers geven graag telefonisch advies 0297-367979

Naast uw bestelling ontvangt u van ons:

  • Warmhoudapparatuur (indien nodig)
  • Opschepbestek
  • Servetten
  • Pepermunt

Borden en bestek leveren wij niet standaard mee, maar kunt u wel meebestellen voor €1,20 per set. Disposable borden van geperst suikerriet en bio plastic bestek zijn te bestellen voor €0,55 per set.

Geen probleem, graag wel even aangeven als u de bestelling plaatst.

Zeker! In combinatie met de afname van onze catering, verhuren wij ook meubilair, tenten en meer! U vindt onze non-food producten in het navigatiemenu op de website.

In combinatie met de afname van onze catering verzorgen wij ook dranken en glaswerk. Het is niet mogelijk glaswerk te bestellen zonder afname van onze dranken.

Tot 7 dagen van tevoren kunt u nog wijzigingen aan ons doorgeven. Ook het definitief aantal personen kunt u tot een week van te voren aan ons doorgeven. Binnen 7 dagen is het niet meer mogelijk de order te wijzigen.

De wijzingen kunt u per e-mail via info@cateringaelsmeer.nl of telefonisch via 0297-367979 aan ons doorgeven.

Levering

De afleverdatum- en tijd staat vermeld op de eerste pagina van uw offerte of orderbevestiging.

Zeker! Wij leveren 7 dagen per week, dus ook op zondag.

Ja, wij bezorgen uw buffet warm bij u thuis. Warmhoudapparatuur leveren wij standaard mee, waardoor het buffet goed warm blijft

Onze borrelhapjes worden geleverd op mooie schalen in een gekoelde thermobox. U hoeft de borrelhapjes dus niet in uw koelkast te plaatsen.

Neemt u dan contact met ons op via 0297-367 979 of via info@cateringaelsmeer.nl. Wij helpen u graag!

Betalen

Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Voor het bezorgen rekenen wij een kleine toeslag, dit kunt u terug vinden op de offerte en/of bevestiging. Binnen Aalsmeer en Kudelstaart bezorgen wij gratis.

Bent u benieuwd naar de bezorgkosten in uw woonplaats? Neem dan even contact met ons op of vul het offerte formulier in op onze website. Het is ook mogelijk uw bestelling af te halen in Aalsmeer.

Nee, u betaalt niets extra’s voor de afwas. U kunt alle goederen vuil aan ons retour geven. Wij vragen u wel vriendelijk om de grove etensresten te verwijderen.

Zeker, op de factuur staat de BTW vermeld.

Neemt u dan contact met ons op via 0297-367 979 of via info@cateringaelsmeer.nl. Wij helpen u graag!