fbpx

vacature ervaren Eventplanner

Vacature Eventplanner

Aelsmeer Catering & Events in Aalsmeer organiseert sinds 2006 evenementen en verzorgt de catering van zowel zakelijke als particuliere feesten en evenementen. Wij regelen álles en onze opdrachtgevers hebben nergens omkijken naar. Omdat we snel groeien zijn we op zoek naar een eventplanner met ervaring.

Wat ga je doen?

Jij bent degene die de wensen van onze opdrachtgevers vertaalt naar een passende offerte en uiteindelijk in een geslaagd evenement. Je behandelt aanvragen en verwerkt orders. Als je offerte akkoord is, start je met organiseren: je huurt personeel en meubilair in en stemt alle details af met het operationele team. Op de dag van het event ben je aanwezig op de locatie om de opbouw op te starten, het personeel te briefen en te zorgen voor een supertof evenement. En uiteraard voor een blije, zorgeloze opdrachtgever! Zo blij dat hij of zij weer bij ons terugkomt voor een volgend feest.

Wat ben je en wat kun je?

  • Je hebt ervaring met sales & marketing en/of als eventplanner
  • Je bent een echte aanpakker, enthousiast, betrokken en daadkrachtig
  • Je werkt graag in een gezellig sales &
    marketingteam, dat verantwoordelijk is voor al het e-mail- en telefoonverkeer,
    (online) marketing en social media
  • Je krijgt energie van goede feestjes en je
    bent dol op goed en lekker eten

Klinkt goed, wat nu?

Als je zin hebt in een afwisselende baan en je vingers jeuken om toffe events neer te
zetten, stuur dan een e-mail met je cv naar info@cateringaelsmeer.nl ter attentie van Kelly de Haan. Heb je vragen of wil je meer weten over ons als organisatie? Bel ons op 0297 36 79 79.

 

Meer vacatures bekijken?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken. Wil jij werken aan én op de gave events? Check ook onze andere vacatures.