fbpx

zakelijk bestellen

voor ieder bedrijf

zakelijk bestellen

Aelsmeer Catering & Events verzorgt de catering voor iedere gelegenheid. Organiseert u een bedrijfsfeest, of gaat u uw bedrijfspand openen? Dan bent u bij Aelsmeer Catering & Events aan het juiste adres! Omdat wij uw feest belangrijk vinden, wat u ook viert.

catering van a tot z

Het is wel zo fijn als u compleet wordt ontzorgd. Dat vinden wij ook! Daarom regelen wij alles! Maar dan ook echt alles van A tot Z. Door de nauwe samenwerking met leveranciers, beschikken wij altijd over het mooiste meubilair, het meest glimmende servies en de beste geluidsapparatuur. Ook het entertainment en de mobiele toiletten vergeten we natuurlijk niet. Zo hoeft u echt nergens naar om te kijken en kunt genieten van uw eigen feest. Met ruim veertien jaar ervaring biedt Aelsmeer Catering & Events dus echt een totaalconcept.

hoe pakken we dit aan?

  1. U neemt met ons contact op voor een vrijblijvende offerte voor uw bijeenkomst.
  2. Wij komen bij u langs, zo hebben wij meteen een goede indruk van de locatie en kunnen we meteen zien wat de mogelijkheden zijn en waar de aandachtspunten liggen. 
  3. Het voorstel wordt gemaakt op basis van uw wensen. Wij nemen alles in de offerte op, zodat u een goed beeld krijgt van het totaalplaatje. 
  4. Nadat het akkoord op de offerte door ons is ontvangen, gaan wij aan de slag met de voorbereidingen voor het event. 
  5. Tot een week van tevoren kun je het definitief aantal gasten aan ons doorgeven.
  6. Op de dag van het event zijn wij op de afgesproken tijd aanwezig voor de opbouw van het event. De medewerkers worden gebrieft door de partymanager op locatie. De partymanager is gedurende het event het aanspreekpunt voor onze klant. 
  7. Na afloop zorgen wij dat alles weer netjes wordt opgeruimd en zorgen wij ervoor dat de klant én de gasten een mooie herinnering rijker zijn.

Wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen?

Wij helpen u graag persoonlijk verder!

Stuur een bericht via ons contactformulier of bel met ons op 0297-367979.

Benieuwd welke klanten u voorgingen?