fbpx

Catering in Aalsmeer

Borrelhapjes bestellen in Aalsmeer door Aelsmeer Catering en Events

Bent u opzoek naar catering in Aalsmeer? Aelsmeer Catering & Events verzorgt alle vormen van catering van groot tot klein. Vanaf 15 personen kunt u thuis genieten van een warm- koud buffet in Aalsmeer en omstreken. Wij verzorgen onze catering in Aalsmeer maar liefst zeven dagen per week. Zo bent u dus verzekerd van kwaliteit en optimale versheid van onze producten. Onze koks staan voor u klaar om uw catering in Aalsmeer te verzorgen wanneer u wenst. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op!

Borrelhapjes bestellen Aalsmeer

Heeft u iets te vieren en bent u opzoek naar borrelhapjes in Aalsmeer? Bij Aelsmeer Catering & Events bent u aan het juiste adres voor de lekkerste huisgemaakte borrelhapjes. Van een mooi puntje kaas tot een mooie amuse Vitello Tonnato. Onze keuken is 7 dagen per week geopend om u te voorzien van de lekkerste borrelhapjes in Aalsmeer. Wij serveren de borrelhapjes op mooie schalen in een gekoelde thermobox. Zo hoeft u de borrelhapjes niet in uw koelkast te bewaren.

Wilt u weten hoeveel hapjes u nodig heeft? Onze borrelhapjes calculator helpt u hier graag bij!

Benieuwd welke borrelhapjes u kunt bestellen? U bestelt eenvoudig via de webshop!

 

Buffet Aalsmeer

Naast borrelhapjes catering verzorgt Aelsmeer Catering & Events ook warm en koude buffetten vanaf 15 personen. Onze buffetten worden warm bezorgd inclusief warmhoudapparatuur en opschepbestek. Zo heeft u nergens omkijken naar. Wij komen namelijk de volgende dag alle goederen weer (vuil) ophalen en wij doen voor u de afwas! Ons buffet Aelsmeer is een van de favorieten! 

Catering in Aalsmeer

Bestel eenvoudig online uw favoriete menu of neem vrijblijvend contact met ons op.  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij adviseren u graag!

 

Catering bestellen in Aalsmeer? Bestel vandaag nog!

Een verjaardag of krijgt u vrienden over de vloer? Onze catering is 7 dagen per week te bestellen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op! 

Buffet bestellen in Aalsmeer door Aelsmeer Catering en EventsBuffet bestellen in Aalsmeer door Aelsmeer Catering en Events
Shared-dining-aalsmeer-aelsmeer-catering-en-eventsShared-dining-aalsmeer-aelsmeer-catering-en-events
Borrelhapjes bestellen in Aalsmeer door Aelsmeer Catering en EventsBorrelhapjes bestellen in Aalsmeer door Aelsmeer Catering en Events