fbpx

Catering in Leiden

Catering in Leiden

Catering Leiden – Wij leveren bbq op locatie met kok of zonder kok, zodat u alle vrijheid heeft bij het organiseren van de catering in Leiden. Wanneer u uw barbecue ook wilt organiseren, verzorgen wij het probleemloos voor u. Je kan ervoor kiezen om zelf te gaan barbecueën, maar daardoor heb je minder tijd om een praatje te maken met je gasten. Je kan er ook voor kiezen om een professionele kok te laten barbecueën. Hierdoor kan jij optimaal van de gezelligheid genieten en hoef je je dus niet druk te maken over het eten. De kok zorgt er namelijk voor dat al het eten voor jouw gasten wordt bereid.

Bbq catering Leiden

Aelsmeer Catering & Events kan een BBQ catering in Leiden regelen voor elke gelegenheid. Van een bedrijfsfeest tot een familieaangelegenheid in huis: wij zorgen voor een complete BBQ catering! We kunnen door ons eigen transport op elk gewenst tijdstip de buffetten en gerechten vers op locatie brengen. Daarnaast ontzorgen wij jou van alle vervelende klusjes, zodat je optimaal kan genieten van de gezellige sfeer!

Bbq aan huis

Aelsmeer Catering & Events kan ook een BBQ aan huis verzorgen in Leiden. Wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden op locatie zijn. We leveren alles gekoeld af en zorgen ervoor dat de bbq met gasfles geleverd wordt. Als u een barbecue voor 20 man bij ons afneemt dan krijgt u daar standaard al een kok bij van ons. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen onbezorgd kan genieten van een tuinfeest, verjaardag of zakelijke gelegenheid. Daarbij kunnen wij borden en bestek, partytent en muziek voor u verzorgen als u dit wenst. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

 

Catering aan huis Leiden

Daarnaast kunnen wij ook een catering aan huis verzorgen in Leiden. Hierbij verzorgen we de cateringservice op maat. We bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Omdat Leiden slechts 30 minuten rijden is vanaf onze locatie, kunnen wij door middel van ons eigen transport jou van alle benodigdheden voor de catering aan huis in Leiden voorzien!

Buffet bestellen

Graag een buffet aan huis in Leiden? Bij Aelsmeer Catering & Events hebben wij een aantal buffetten die wij bij u al afleveren vanaf 15 á 20 personen. Deze buffetten worden dagvers gemaakt van de meest verse ingrediënten. Door onze eigen transport dienst komen wij nooit te laat waardoor u alles tot in de puntjes kunt organiseren. Wij bieden de volgende buffetten aan vanaf 15 personen:

Deze buffetten vallen zeer in de smaak van zowel jonge als oude gasten!

Feest organiseren in Leiden? Meer dan alleen catering

Naast een verzorgde catering bieden wij ook de mogelijkheid voor elk feest of evenement om andere faciliteiten te verzorgen Van de catering van bedrijfsfeesten tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade