fbpx

Catering in Hoofddorp

tapas hoofddorp

Catering Hoofddorp

Bij Aelsmeer Catering & Events zijn wij in staat om jouw evenement van een catering in Hoofddorp te voorzien. Hierbij leveren we volledige buffetten. Bij de buffetten kan tevens een kok geregeld worden. Vaak is het organiseren van een speciale gelegenheid een groot obstakel. Maar op deze manier ontzorgen wij jou volledig van het regelen van de hapjes en drankjes, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Om dit te realiseren, vinden we het belangrijk om vooraf even kennis te maken op locatie. Hierdoor kan de klant alle wensen duidelijk maken, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

* Al vanaf 25 euro bezorgen we alle verse gerechten bij u thuis.

Sushi in Hoofddorp

Het sushi buffet bestaat uit super verse sushi’s en warme gerechtjes. Gegarandeerd smullen! Dit menu is geheel maaltijd vullend en u geniet van een heerlijke Japanse avond. Doordat wij als cateraar gespecialiseerd zijn in het maken van grote aantallen kunnen wij een veel betere prijs bieden dan andere aanbieders. Al te bestellen vanaf 15 personen.

Tapas bestellen

Zin om een avondje samen met vrienden en familie te borrelen? Bestel dan via Aelsmeer Catering & Events een goed gevulde tapas plank met koude en warme gerechten. Onze chefs hebben een menu samengesteld met Spaanse vis, vlees en groente tapas gerechten. Gerechten die u doen denken aan een lekkere strand vakantie aan de Spaanse kust. 

Buffet bestellen in Hoofddorp

Wil je een buffet bestellen voor jouw evenement in Hoofddorp? Met passie en enthousiasme verzorgen wij volledige buffetten, samengesteld op basis van jouw smaakvoorkeuren. Wij leveren 7 dagen per week, je kan je gasten dus ook in het weekend trakteren op een heerlijk buffet van hoge kwaliteit. Jouw evenement zal een groot succes worden! Wanneer je een buffet wil bestellen in Hoofddorp, kunnen wij, door middel van ons eigen transport, binnen 8 minuten op de afgesproken locatie zijn.

Warm buffet

Bij Aelsmeer Catering & Events verzorgen wij verschillende soorten buffetten. We bieden namelijk uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hierdoor kunnen we jouw gasten voorzien van een warm buffet met verschillende hapjes aan huis.

Dessertbuffet

Bij een gezellige dag hoort uiteraard een lekker dessert. Wij kunnen een volledig dessertbuffet aan huis verzorgen. Onze dessertbuffetten kunnen o.a. verzorgd worden in de vorm van kleine hapjes of complete ijsbuffetten. Wij snappen het als geen ander wanneer je bepaalde voorkeuren hebt. Hierom kunnen wij de buffetten samenstellen op basis van jouw voorkeuren.

High tea Catering in Hoofddorp

Op zoek naar een high tea buffet vol zoet en hartige gerechten? Aelsmeer Catering & Events biedt vanaf 15 personen al een volledig verzorgde high tea catering aan in Hoofddorp. Het menu bevat broodjes, zoete hapjes en natuurlijke verse thee.

BBQ buffet aan huis

Er gaat niets boven de smaak, de geur en de beleving van een gezellige barbecue met vrienden of familie. Onze BBQ catering valt geheel naar wens samen te stellen. Daarnaast kunnen wij klusjes zoals het barbecueën, afwassen en het verzorgen van borden en bestek allemaal op ons nemen. Hierdoor heb jij geen zorgen, en kan je met een gerust hart genieten van de gezelligheid om je heen. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

vanaf 20 personen
  • 4 soorten vlees of vis naar keuze
  • 2 salades naar keuze
  • 3 sauzen
  • 2 brood dips
  • Vers afgebakken mini broodjes
U kunt de barbecue geheel naar wens samenstellen. Wij stemmen dit op een later moment met u af.
*Dit BBQ menu is te bestellen vanaf 15 personen*
  • 6 soorten vlees of vis naar keuze
  • 4 salades naar keuze
  • 4 sauzen
  • 2 brood dips
  • Vers afgebakken mini broodjes
U kunt de barbecue geheel naar wens samenstellen. Wij stemmen dit op een later moment met u af.
Cateringbedrijf in Hoofddorp nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.