fbpx

Uitvaart

Uitvaart-catering-Aelsmeer

Het verliezen van een geliefde, een goede vriend(in) of familielid is zeer verdrietig. Iedereen verdient een waardig afscheid en daarvoor moet veel geregeld worden. Het team van Aelsmeer Catering & Events staat u daarom bij met al uw catering wensen voor de uitvaart receptie. Van koffietafel met cake tot een uitgebreide borrel met lekkere borrelhapjes en bittergarnituur. Bij ons weet u zeker dat de uitvaart catering meer dan goed wordt verzorgd. Wij weten precies wat er nodig is voor een mooi en waardig afscheid.

Wij werken samen met diverse uitvaartcentra in de regio Aalsmeer, Uithoorn en Amstelveen. Ook voorzien wij u in een passende locatie voor de uitvaart receptie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitvaart catering op maat

De wensen voor uitvaart catering zijn zeer uiteenlopend. Zo biedt Aelsmeer Catering & Events de mogelijkheden van cake met koffie tot aan uitgebreide borrels met borrelhapjes en alles wat daar tussen zit. Ook onze lunchcatering leent zich uitstekend voor een receptie uitvaart. Bijvoorbeeld onze Haagse broodjes, deze broodjes zijn qua formaat ongeveer de helft van een normale zachte bol. Hierdoor zijn de broodjes ideaal voor een uitvaart receptie of condoleance. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor uitvaart catering eindeloos.

Wilt u na de receptie met uw familie nog even een hapje eten? Dan biedt onze buffetcatering voor u de ideale oplossing. Bijvoorbeeld een Italiaans buffet of het buffet Aelsmeer. Wij bezorgen onze buffetten warm bij u thuis of op een gewenste locatie. Servies en desserts leveren wij op verzoek mee. Indien gewenst zorgen wij voor gekoelde dranken en bedienend personeel.

Catering uitvaart op locatie

Aelsmeer Catering & Events is sinds 2006 gespecialiseerd in verschillende cateringdiensten. Uitvaart catering is hier één van. Op diverse locaties in de regio Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en Hoofddorp kunnen wij de catering verzorgen.    

Ons team helpt u persoonlijk met een voorstel op maat dat is aangepast naar uw wensen en behoeften. Zo maken we er samen een waardig afscheid van.

Waarom kiest u voor Aelsmeer Catering & Events:

  • Catering op iedere locatie in de regio
  • Samenwerking met diverse locaties
  • Jarenlange ervaring in het organiseren van uitvaart catering
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op. 
Catering nodig voor een uitvaart receptie?

Een uitvaart vraagt een professionele en heldere aanpak. Heeft u vragen of advies nodig over mogelijkheden van uitvaart catering?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Broodjes Uitvaart CateringBroodjes Uitvaart Catering
Uitvaart CateringUitvaart Catering
Foto uitvaart AalsmeerFoto uitvaart Aalsmeer