fbpx

Uitvaart

Het verliezen van een geliefde of een goede vriend(in) is zeer verdrietig. Iemand verdient een waardig afscheid en daarvoor moet veel geregeld worden. Het team van Aelsmeer Catering & Events staat u daarom bij met al uw catering wensen. Van koffietafel met cake tot een uitgebreide borrel met lekkere hapjes en bittergarnituur. Wij weten precies wat er nodig is voor een mooi afscheid.

Wij werken samen met diverse uitvaartcentra in de regio. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Ons team staat voor u klaar.

Uitvaart catering op maat

De wensen voor uitvaart catering zijn zeer uiteenlopend. Zo biedt Aelsmeer Catering & Events de mogelijkheden van cake met koffie tot aan uitgebreide borrels met borrelhapjes en bittergarnituur. Maar ook onze Haagse lunchbroodjes zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een condoleance. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor uitvaart catering eindeloos.

Indien gewenst zorgen wij voor gepaste aankleding van de locatie, gekoelde dranken en bedienend personeel.

Persoonlijke aanpak

Ons team helpt u persoonlijk met een voorstel op maat dat is aangepast naar uw wensen en behoeften. Zo maken we er samen een waardig afscheid van.

Waarom kiest u voor Aelsmeer Catering & Events:

  • Catering op de door u gewenste locatie
  • Complete ontzorging
  • Jarenlange ervaring
Catering nodig voor een uitvaart?

Een uitvaart vraagt een professionele en heldere aanpak. Heeft u vragen of advies nodig over mogelijkheden van uitvaart catering?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Broodjes Uitvaart CateringBroodjes Uitvaart Catering
Uitvaart Catering AelsmeerUitvaart Catering Aelsmeer
Uitvaart CateringUitvaart Catering