fbpx

Catering in Leimuiden

Catering Leimuiden

Bij Aelsmeer Catering & Events leveren we een bbq op locatie met kok of zonder kok, zodat u alle vrijheid heeft bij het organiseren van de catering in Leimuiden. Je kan ervoor kiezen om zelf te gaan barbecueën, maar daardoor heb je minder tijd om een praatje te maken met je gasten. Je kan er ook voor kiezen om een professionele kok te laten barbecueën. Hierdoor kan jij optimaal van de gezelligheid genieten en hoef je je dus niet druk te maken over de bereiding en de kwaliteit van het eten. De kok zorgt er namelijk voor dat al het eten voor jouw gasten wordt bereid.

Bbq catering Leimuiden

Aelsmeer Catering & Events kan een BBQ catering in Leimuiden regelen voor elke gelegenheid. Van een bedrijfsfeest tot een familieaangelegenheid in huis: wij zorgen voor een complete BBQ catering! We kunnen door ons eigen transport op elk gewenst tijdstip de buffetten en gerechten vers op locatie brengen. Daarnaast ontzorgen wij jou van alle vervelende klusjes, zodat je optimaal kan genieten van de gezellige sfeer!

Catering aan huis Leimuiden

Daarnaast kunnen we bij Aelsmeer Catering & Events ook een catering aan huis verzorgen in Leimuiden. Hierbij verzorgen we de cateringservice volledig op maat. We bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Denk aan een high tea; sushi catering; complete buffetten; barbecues en lunches. Omdat Leimuiden slechts 20 minuten rijden is vanaf onze locatie, kunnen wij door middel van ons eigen transport jou van alle benodigdheden voor de catering aan huis in Leimuiden voorzien!

BBQ aan huis

Aelsmeer Catering & Events kan ook een BBQ aan huis in Leimuiden verzorgen. Wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden op tijd bij jou op locatie zijn. We leveren alles volledig gekoeld af en zorgen ervoor dat de bbq met gasfles geleverd wordt. Daarbij kunnen wij tevens borden en bestek voor u verzorgen als u dit wenst! Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Leimuiden nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kaasplateau Kaasplateau
Desserts in glas Desserts in glas
Glaasjes parade Glaasjes parade