fbpx

Catering in Heemstede

Catering Heemstede

Bij Aelsmeer Catering & Events leveren wij complete buffetten op locatie voor jouw bijzondere gelegenheid. Hierbij kunnen we jou volledig ontzorgen van de organisatie van de catering in Heemstede. Wij zullen je van alle benodigdheden voor de catering aan huis in Heemstede voorzien. Onze bezorgtijden zijn daarbij altijd in overleg met de klant. Daarnaast zal de catering service in Heemstede volledig op maat verzorgd worden. Om dit te realiseren, vinden we het belangrijk om vooraf even kennis te maken op locatie. Hierdoor kan de klant alle wensen duidelijk maken, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Buffet bestellen in Heemstede

Catering Heemstede – Ben je op zoek naar een buffet voor uw speciale gelegenheid in Heemstede? Wij kunnen onze buffetten volledig samenstellen op basis van jouw smaak! Daarnaast ontzorgen wij je volledig van de gehele organisatie van het buffet. Dit is vaak een onderdeel dat voor ergernis en irritatie kan zorgen. Daarom hoef je bij ons geen rekening te houden met het doen van boodschappen, lange voorbereidingen in de keuken en het afwassen. Als je dus een compleet buffet wilt bestellen in Heemstede, ben je bij Aelsmeer Catering & Events aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment aan buffetten die te bestellen zijn vanaf 15 personen.

Warm buffet

Bij Aelsmeer Catering & Events hebben we verschillende pakketten samengesteld voor een warm buffet aan huis. Deze pakketten kunnen altijd aangepast geworden wanneer jij andere voorkeuren hebt. Wanneer je kiest voor een warm buffet aan huis, leveren wij deze door middel van ons eigen transport op locatie. Wij kunnen vanaf onze locatie binnen 30 minuten in Heemstede zijn!

Dessertbuffet

Een goed buffet moet natuurlijk afgesloten worden met een lekker dessert. Naast een warm buffet, kunnen we ook een koud dessertbuffet aan huis verzorgen die volledig kan worden samengesteld naar wens! Hierbij bieden we je een ruime keuze tussen verschillende dessertsoorten.

BBQ aan huis

Bij Aelsmeer Catering & Events kunnen wij ook een BBQ aan huis in Heemstede verzorgen. Hierbij ontzorgen we jou volledig van alle (vuile) klusjes zoals het barbecueën, afwassen en het verzorgen van borden en bestek! We leveren alles gekoeld af en zorgen ervoor dat de barbecue aan huis met gasfles geleverd wordt. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Heemstede nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kaasplateau Kaasplateau
Desserts in glas Desserts in glas
Glaasjes parade Glaasjes parade