fbpx

Catering op locatie

Catering op locatie

Met onze catering op locatie wordt uw feest helemaal compleet. Of u nu een bedrijfsfeest, verjaardag, huwelijk of een ander evenement organiseert, met een heerlijke catering is de beleving pas echt volledig. Dankzij een grote variatie aan gerechten is er voor ieder wat wils wanneer u Catering Aelsmeer het eten laat verzorgen. Van kleine hapjes tot een uitgebreid buffet. Bij ons is alles mogelijk! Wij kunnen een catering verzorgen in vele steden in Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een catering in Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer of Leiden. 

Catering op locatie voor een complete beleving

De ervaring van uw gasten wordt op uw feest compleet gemaakt met het heerlijkste eten van onze catering op locatie. Het zal een beleving worden die onvergetelijk is! Met catering op locatie heeft u alle voordelen van een locatie naar wens en de lekkerste gerechten waar u zelf geen omkijken naar heeft. Catering Aelsmeer levert elke dag, zodat het eten altijd vers is. Wij zorgen daarnaast voor gekoeld transport waar nodig en voor warme gerechten leveren we warmhoud apparatuur mee. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op voor een catering aan huis of op een feest

 

Geen geschikte locatie gevonden?

Heeft u nog geen geschikte locatie gevonden voor uw feest? Catering Aelsmeer werkt met een aantal prachtige locaties samen, zodat wij voor meer dan alleen catering op locatie kunnen zorgen. Van knusse locaties tot chique ruimtes: er zijn ongekend veel mogelijkheden. Misschien heeft u wel een locatie gevonden, maar wilt u nog iets doen met de aankleding? Ook dan staat Catering Aelsmeer voor u klaar! Wij zijn een complete cateraar die uw zorgen uit handen neemt voor uw feest of evenement. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op; wij geven u graag advies! 

Feest organiseren? Meer dan alleen catering

Naast feest catering verzorgen wij ook meubilair, aankleding en bediening. Van de catering van bedrijfsfeesten tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade