fbpx

Catering op locatie

Catering op locatie

Met onze catering op locatie wordt uw feest helemaal compleet. Of u nu een bedrijfsfeest, verjaardag, huwelijk of een ander evenement organiseert, met een heerlijke catering is de beleving pas echt volledig. Dankzij de vele catering mogelijkheden is er voor ieder wat wils wanneer u Aelsmeer Catering & Events het eten laat verzorgen. Van borrelhapjes tot een uitgebreid buffet. Bij Aelsmeer Catering & Events is alles mogelijk! Wij kunnen een catering verzorgen in vele steden in Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een catering in Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer of Leiden. 

Onze catering mogelijkheden op locatie

Op iedere gewenste locatie verzorgen wij de catering. Wij werken samen met verschillende evenementenlocaties door heel Nederland waar wij de catering kunnen verzorgen. Bedrijfsfeesten of verjaardagen, bij Aelsmeer Catering & Events kunt u altijd terecht. Voor grotere groepen biedt onze foodmarket de uitkomst! De combinatie van verschillende foodstands zorgen voor een leuke informele sfeer op uw evenement. Het zal een beleving worden die onvergetelijk is! Bij Aelsmeer Catering & Events kunt u zeven dagen per week terecht. Wij zorgen altijd voor gekoeld transport en zijn daarnaast in het bezit van het Keurmerk Voedselveiligheid. U kunt dus met een gerust hart de catering op locatie laten verzorgen. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op voor een catering aan huis of op uw feest

Locatie voor uw feest

Heeft u een geschikte locatie gevonden voor uw feest? Wij bezorgen door heel Nederland onze catering.  Van knusse locaties tot chique ruimtes: er zijn ongekend veel mogelijkheden. Misschien heeft u wel een locatie gevonden, maar wilt u nog iets doen met de aankleding? Ook dan staat Aelsmeer Catering & Events voor u klaar! Daarnaast werken wij samen met prachtige evenementenlocaties waar wij u graag mee in contact brengen om uw feest tot een succes te maken. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op; wij geven u graag advies! 

Feest op locatie organiseren?

Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes, wat u ook viert. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sit down dinerSit down diner
Bedrijfsfeest AmstelveenBedrijfsfeest Amstelveen
Jubileum CateringJubileum Catering
Catering op locatieCatering op locatie