fbpx

Catering op locatie

Met onze catering op locatie wordt uw feest helemaal compleet. Of u nu een bedrijfsfeest, verjaardag, huwelijk of een ander evenement organiseert, met een heerlijke catering is de beleving pas echt volledig. Dankzij de vele catering mogelijkheden is er voor ieder wat wils wanneer u Aelsmeer Catering & Events de catering laat verzorgen. Een foodtruck op locatie of een BBQ op locatie met kok? Bij Aelsmeer Catering & Events is alles mogelijk en maken wij van úw feest een waar spektakel. Altijd. Wat u ook viert.

Foodtruck op locatie

Een hippe foodtruck op uw event? Maak het zo gek u wilt. Een vliegtuig als eye- catcher op de beurs? Of een Piaggio Ape koffiewagen met een echte barrista? Wij hebben vele mogelijkheden voor een foodtruck of food concepten voor onze kramen. Heeft u zelf een idee wat u wilt serveren? Ook dat is mogelijk. Dit kunnen wij geheel aanpassen aan het thema van uw feest. Bent u benieuwd welke foodtruck op uw feest inzetbaar is? De mogelijkheden voor een foodtruck op locatie:

  • Hartige en zoete crêpes uit de Peugeot 
  • Puntzak verse friet uit de paardenwagen
  • Lekker bakkie van de Piaggio Ape koffiewagen

Op iedere gewenste locatie verzorgen wij de catering in een foodtruck. Wij werken samen met verschillende evenementenlocaties door heel Nederland waar wij de catering kunnen verzorgen. 

 

Barbecue op locatie met kok

Aelsmeer Catering & Events levert uw barbecue op locatie met kok of zonder kok. Wanneer u uw barbecue met kok wilt organiseren, verzorgen wij dit probleemloos voor u vanaf 30 personen. Compleet met het allerbeste vlees, de lekkerste huisgemaakte salades en heerlijk vers brood. U kunt zo optimaal genieten en hoeft u zich niet druk te maken over het eten. Heeft u een geschikte locatie gevonden voor uw feest? Wij bezorgen door heel Nederland onze catering op locatie. Van knusse locaties tot chique ruimtes: er zijn ongekend veel mogelijkheden. Misschien heeft u wel een locatie gevonden, maar wilt u nog iets doen met de aankleding? Ook dan staat Aelsmeer Catering & Events voor u klaar! Daarnaast werken wij samen met prachtige evenementenlocaties waar wij u graag mee in contact brengen om uw feest tot een succes te maken. 

 

 

Heeft u catering op locatie nodig?

Van foodtruck tot een overheerlijke barbecue met kok op locatie. Alles kan bij Aelsmeer Catering & Events. Heeft u vragen of advies nodig over onze catering op locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sit down diner Sit down diner
Bedrijfsfeest Amstelveen Bedrijfsfeest Amstelveen
Jubileum Catering Jubileum Catering
Catering op locatie Catering op locatie