fbpx

Catering in Schiphol-Rijk

Catering Schiphol-Rijk

Wij leveren bbq op locatie met kok of zonder kok, zodat u alle vrijheid heeft bij het organiseren van de catering in Schiphol-Rijk. Wanneer u uw barbecue ook wilt organiseren, verzorgen wij het probleemloos voor u. Je kan ervoor kiezen om zelf te gaan barbecue├źn, maar daardoor heb je minder tijd om een praatje te maken met je gasten. Je kan er ook voor kiezen om een professionele kok te laten barbecue├źn. Hierdoor kan jij optimaal van de gezelligheid genieten en hoef je je dus niet druk te maken over het eten. De kok zorgt er namelijk voor dat al het eten voor jouw gasten wordt bereid.

Bbq catering Schiphol-Rijk

Aelsmeer Catering & Events kan een BBQ catering in Schiphol-Rijk regelen voor elke gelegenheid. Van een bedrijfsfeest, kleine personeels aangelegenheid tot een klanten dag: wij zorgen voor een complete BBQ catering! We kunnen door ons eigen transport op elk gewenst tijdstip de buffetten en gerechten vers op locatie brengen. Daarnaast ontzorgen wij u van alle vervelende klusjes, zodat je optimaal kan genieten van de gezellige sfeer!

Bbq op locatie

Aelsmeer Catering & Events kan ook een BBQ op locatie verzorgen. Wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden op locatie zijn. We leveren alles gekoeld af en zorgen ervoor dat de bbq met gasfles geleverd wordt. Daarbij kunnen wij borden en bestek voor u verzorgen als u dit wenst! Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

Zakelijke Catering in Schiphol-Rijk

Daarnaast kunnen wij ook een catering op uw locatie verzorgen in Schiphol-Rijk. Hierbij verzorgen we de cateringservice op maat. We bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Omdat Schiphol-Rijk slechts 30 minuten rijden is vanaf onze locatie, kunnen wij door middel van ons eigen transport u van alle benodigdheden voor de catering in Schiphol-Rijk voorzien!

Feest organiseren in Schiphol-rijk? Meer dan alleen catering!

Naast catering verzorgen wij de aankleding, meubilair en schoonmaak voor elk feest of evenement. Van de cateting van bedrijfsfeesten tot housewarming catering. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade