fbpx

Bruiloft catering

Catering bruiloft

Goede Bruiloft Catering is een essentieel onderdeel van uw huwelijksdag. Naast onze zorg voor lekker eten en drinken, kunnen wij ook uw bruiloft catering compleet organiseren. Dus van koffielepeltje tot borrelglaasje en van statafel, tafelkleed en kruk tot en met het gehele entertainment. Aelsmeer Catering & Events heeft veel ervaring met het organiseren van een huwelijk en bieden u daarom een totaalpakket op het gebied van bruiloft catering. Aelsmeer Catering & Events is gespecialiseerd in catering van bruiloften op veel verschillende locaties in Nederland.

Bruiloft Catering op maat

Hoe u uw huwelijksfeest ook viert, wij praten graag over de mogelijkheden wat betreft de catering van uw bruiloft. Onze catering is zeer uitgebreid, van heerlijke buffetten tot hippe hapjes. Maar ook diners zijn er in alle soorten en maten.

Een greep uit onze bruiloft catering:

  • BBQ op uw bruiloft
  • Diner
  • Buffetten
Iedere vorm van catering, wat u ook kiest, is meestal maatwerk. Geen huwelijk is immers hetzelfde. Wij werken daarom niet met standaard pakketten of arrangementen. Wij vinden het belangrijk dat u kiest waar u zich goed bij voelt.

Daarnaast kunnen wij uw huwelijk én locatie van uw bruiloft aankleden met bijvoorbeeld meubilair, een geluidsinstallatie, verlichting, een springkussen voor de kinderen en ander entertainment.

Catering Bruiloft zonder zorgen

Aelsmeer Catering & Events heeft sinds 2006 ervaring met het organiseren van bruiloften. U kunt dus van ons aannemen dat wij inmiddels dé experts zijn op het gebied van event catering. Wij maken van uw huwelijksdag gegarandeerd een succes en dat is waar wij voor staan. Afhankelijk van uw wensen organiseren wij uw bruiloft tot in de puntjes. Van ceremonie tot receptie en van diner tot feestavond. Wij hebben goede samenwerkingen met de mooiste trouwlocaties, wij brengen u graag in contact met onze partners om úw dag onvergetelijk te maken!  Zo kunt u volop genieten van de mooiste dag van uw leven

Sparren over uw ideale huwelijksdag?

Ons team denkt graag met u mee. Samen maken wij úw dag gegarandeerd tot een succes!

Heeft u vragen of advies nodig over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bruiloft ArendshoeveBruiloft Arendshoeve
Bruiloft Catering BBQBruiloft Catering BBQ
Bruiloft Catering AelsmeerBruiloft Catering Aelsmeer
Bruiloft dinerBruiloft diner
Bruiloft ArendshoeveBruiloft Arendshoeve