fbpx

Bruiloft catering

Catering bruiloft

Goede bruiloft catering is een essentieel onderdeel van uw huwelijksdag. Naast onze zorg voor lekker eten en drinken, kunnen wij ook uw bruiloft catering compleet organiseren. Dus van koffielepeltje tot borrelglaasje en van statafel tot en met het gehele entertainment. Aelsmeer Catering & Events heeft 15 jaar ervaring met het organiseren van een huwelijk en bieden u daarom een totaalpakket op het gebied van bruiloft catering. Aelsmeer Catering & Events is gespecialiseerd in catering van bruiloften op veel verschillende locaties in Nederland. Heeft u een eigen locatie of bent u op zoek naar een evenementen locatie voor uw bruiloft? Wij werken samen met verschillende locaties van Aalsmeer tot en met Rotterdam en ver daarbuiten. Op iedere locatie kunnen wij de catering voor uw bruiloft verzorgen. 

Bruiloft Catering op maat

Hoe u uw huwelijksfeest ook viert, wij overleggen graag met u over de mogelijkheden wat betreft de catering van uw bruiloft. Onze catering is zeer uitgebreid, van heerlijke buffet catering tot luxe borrelhapjes. Maar ook diners zijn er in alle soorten en maten. Een lopend buffet voor uw bruiloft behoort tot een van de mogelijkheden. Een buffet voor uw bruiloft is er in alle soorten en maten:

Elk buffet bestaat uit zowel warme als koude gerechten. De warme gerechten van het bruiloft buffet worden warm op uw locatie bezorgd. U kunt dus direct beginnen met eten. Na afloop zorgen wij voor de afwas! 

Gaat u ‘s middags eten met uw daggasten? Dan is bijvoorbeeld onze high tea catering een perfecte invulling van uw dag. De verschillende hartige en zoete gerechten zorgen voor een waar spektakel op tafel. Op iedere gewenste bruiloft locatie kunnen wij de high tea catering verzorgen. 

Iedere vorm van catering, wat u ook kiest, is meestal maatwerk. Geen huwelijk is immers hetzelfde. Wij vinden het belangrijk dat u kiest waar u zich goed bij voelt.

Bruiloft catering op locatie

Aelsmeer Catering & Events heeft sinds 2006 ervaring met het organiseren van bruiloften in Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp en ver daarbuiten. U kunt dus van ons aannemen dat wij inmiddels dé experts zijn op het gebied van bruiloft catering. De catering voor uw feest wordt volledig verzorgd door het team van Aelsmeer Catering & Events. 

Bent u met een groot gezelschap, dan biedt onze foodtruck catering dé oplossing. De combinatie van verschillende foodtrucks of foodstations zorgt ervoor dat er altijd voor ieder wat wils is. Bovendien is de uitstraling van dit concept he-le-maal het einde! Elk foodstation wordt namelijk gedecoreerd met bijpassende decoratie zoals houten kratjes, jute zakken en verse kruiden in zinken potten. Kortom, wij maken van uw huwelijksdag gegarandeerd een succes! En dat is wat bij belangrijk vinden. 

Afhankelijk van uw wensen organiseren wij uw bruiloft tot in de puntjes. Van ceremonie tot receptie en van diner tot feestavond.  Zo kunt u volop genieten van de mooiste dag van uw leven!

Benieuwd naar de kosten voor uw bruilof catering? Wij maken voor u graag een voorstel op maat! Binnen elk budget maken wij een catering voorstel op maat.

 

 

catering nodig voor uw bruiloft?

Wij realiseren uw ideale huwelijksdag met catering van top kwaliteit. Heeft u vragen of wilt u overleggen over de mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Bruiloft ArendshoeveBruiloft Arendshoeve
Bruiloft dinerBruiloft diner
Bruiloft ArendshoeveBruiloft Arendshoeve
cateringaelsmeer-bruiloft-feestcateringcateringaelsmeer-bruiloft-feestcatering