fbpx

Catering in Amsterdam

Catering in Amsterdam nodig?

Op zoek naar een catering in Amsterdam? Aelsmeer Catering & events is dichtbij Amsterdam gevestigd in Aalsmeer. Doordat wij binnen circa 20 minuten op locatie kunnen zijn, kunnen wij door ons eigen transport op elk gewenst tijdstip een catering in Amsterdam met verschillende buffetten en gerechten vers komen brengen of verzorgen. Elke gelegenheid verzorgen wij tot in de puntjes: hapjes en drankjes, maar ook bediening en zelfs de aankleding van uw feest of jubileum in Amsterdam kunnen wij op ons nemen.

Buffet catering voor in Amsterdam 

Wilt u een buffet bestellen voor uw evenement of bedrijfsfeest in Amsterdam? Aelsmeer Catering & Events is al een aantal jaren een vertrouwde naam in de catering evenementen rondom Amsterdam. Met passie voor eten en enthousiasme verzorgt Aelsmeer Catering & Events een volledig buffet naar smaak. Uw catering in Amsterdam wordt gegarandeerd een succes met een van onze buffetten. Aelsmeer Catering & Events levert 7 dagen per week. U kunt uw gasten daarom zowel zaterdag als zondag op een heerlijk buffet. Bij Aelsmeer Catering & Events bieden wij een breed assortiment aan buffetten.

Italiaans buffet

Een heerlijk buffet vol originele Italiaanse gerechten. Perfect voor de liefhebber van pasta’s en smaakvolle verse salades. Ons buffet Italia is een van de meest gekozen buffetten, omdat het bestaat uit zowel warme als koude Italiaanse gerechten. 

Tapas buffet

Het gevoel van een vakantie aan het strand in Spanje. Kleine vis en vlees gerechten die geliefd zijn onder jong en oud. Tapas is typisch Spaans en is een buffet met een divers aantal warme en koude gerechten. 

 

 

Buffet Aelsmeer

Bij Aelsmeer Catering & Events hebben we een typisch Aelsmeers buffet vol met onze favoriete gerechten. Het buffet bevat een zeer divers aantal koude en warme gerechten die zeer goed bij elkaar past. Aangevuld met typische Aelsmeerse lekkernijen.

Sate buffet

Een favoriet bij verjaardagen is het saté buffet. Het buffet bestaat uit vers klaargemaakt kipsaté en andere warme en koude Indonesische gerechten. De saté wordt van tevoren gemarineerd en vers klaargemaakt door onze chefs. 

BBQ catering regio Amsterdam

Een BBQ Catering is geliefd bij al uw gasten. Er gaat niets boven de smaak, geur en beleving van een BBQ. Of het nou om vlees of groente gaat, alles smaakt lekkerder wanneer het bereid wordt op een BBQ. U kunt onze BBQ catering geheel naar wens samenstellen. Aelsmeer Catering & Events is dé barbecue cateraar voor elk feest in Amsterdam. Het gehele jaar kunt u uw barbecue geheel naar wens samenstellen. Bestel catering op maat of ga voor een van onze heerlijke barbecue buffetten. Bekijk het assortiment van onze barbecue catering.

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Amsterdam nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kaasplateau Kaasplateau
Desserts in glas Desserts in glas
Glaasjes parade Glaasjes parade