Catering in Amsterdam

Catering Aelsmeer is dichtbij Amsterdam gevestigd in Aalsmeer. Doordat wij binnen circa 20 minuten op locatie kunnen zijn. Daarnaast kunnen wij door ons eigen transport op elk gewenste tijdstip de buffetten en gerechten vers brengen. Elke gelegenheid verzorgen wij tot in de puntjes: hapjes en drankjes, maar ook bediening en zelfs de aankleding van uw feest of jubileum in Amsterdam kunnen wij op ons nemen.

Buffet catering 

Wilt u een buffet bestellen voor uw evenement in Amsterdam? Met passie voor eten en enthousiasme verzorgt Catering Aelsmeer een volledig buffet naar smaak. Uw evenement wordt gegarandeerd een succes met een van onze buffetten. Catering Aelsmeer levert 7 dagen per week. U kunt uw gasten daarom zowel zaterdag als zondag op een heerlijk buffet. Bij Catering Aelsmeer hebben een breed assortiment aan buffetten te bestellen vanaf 10 personen:

Italiaans buffet

Een heerlijk buffet vol originele Italiaanse gerechten. Perfect voor de liefhebber van pasta’s en smaakvolle verse salades.

Tapas buffet

Het gevoel van een vakantie aan het strand in Spanje. Kleine vis en vlees gerechten die geliefd zijn onder jong en oud.

Buffet Aelsmeer

Bij Catering Aelsmeer hebben we een typisch Aelsmeers buffet vol met onze favoriete gerechten. Het buffet bevat een zeer divers aantal koude en warme gerechten die zeer goed bij elkaar past. Aangevuld met typische Aelsmeerse lekkernijen.

Sate buffet

Een favoriet bij verjaardagen is het saté buffet. Het buffet bestaat uit vers klaargemaakt kipsaté en andere warme en koude Indonesische gerechten. 

Stamppot buffet

Lekker oerhollands genieten van stamppotten met rookworst en gehaktballen met stoofpeertjes en appelmoes als koude gerechten. Een buffet vol gerechten die bij iedereen in de smaak vallen.

BBQ catering in Amsterdam

Een BBQ Catering is geliefd bij al uw gasten. Er gaat niets boven de smaak, geur en beleving van een BBQ. Vlees, groenten, alles smaakt lekkerder wanneer het bereid wordt op een BBQ. U kunt onze BBQ catering geheel naar wens samenstellen. Catering Aelsmeer is de barbecue cateraar voor elk feest in Amsterdam. Het gehele jaar kunt u uw barbecue geheel naar wens samenstellen. Bestel catering op maat of ga voor een van onze heerlijke barbecue buffetten. Bekijk ons assortiment barbecue catering.

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Amsterdam nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade