fbpx

business events

Business Events

Een evenement organiseren met verschillende foodtrucks of eettentjes? Lees dan meer over onze foodmarket.

Of het nu gaat om een bescheiden feestje met uw medewerkers of een groot knalfeest met al uw zakelijke relaties, alles kan. 

Een volledig verzorgde receptie laten organiseren? Laat ons de hapjes, drankjes en de bediening verzorgen.

Live gebakken pizza’s, een Febo snackmuur of een leuke foodtruck inzetten? 

Een feest organiseren dat het bedrijf al 25 jaar bestaat of omdat jij al 10 jaar getrouwd bent? Wij kunnen het regelen.

Bekijk een greep van onze unieke foodconcepten in de vorm van unieke en originele foodstations. 

Business Event Catering

U gaat een business event organiseren en heeft u catering nodig? Dan bent u bij Aelsmeer Catering & Events aan het juiste adres. Of het nu gaat om catering voor een relatieavond, bedrijfsfeest of beurscatering? Wij zorgen altijd voor een de juiste catering, passend bij de gelegenheid. Voor elk evenement bieden wij een passend voorstel, op basis van uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van foodtruck catering? Bij dit concept combineren we verschillende foodstands tot een waanzinnig foodspektakel:
 
  • Pizza Catering; de lekkerste Italiaanse pizza’s voor de neus van uw gasten gebakken. Hout gestookt of in een elektrische oven, onze pizza bakkers kunnen zowel indoor als outdoor de lekkerste pizza’s bereiden. 
  • Anti pasti bar; heerlijk Italiaanse hammetjes, bruschetta’s en vers afgebakken brood met huisgemaakte dips. De aankleding van de foodtruck of foodstation maakt het he-le-maal af. Een waar feestje!
  • De allerlekkerste Poke Bowls die u ooit geproefd heeft! Met de meest verse ingrediënten stelt u uw eigen poke bowl samen. 
 
We hebben tientallen concepten welke eindeloos met elkaar te combineren zijn. Zo maken wij uw event catering altijd tot een succes!
 

Catering bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten zijn er in verschillende soorten en maten. Maar welk soort catering u ook nodig heeft voor uw bedrijfs- of personeelsfeest, bij Aelsmeer Catering & Events weet u in ieder geval zeker dat goed geregeld wordt. Een jubileum catering, een receptie catering of een bedrijfsfeest catering is bij ons in goede handen. Sinds 2006 doen wij niet anders dan het verzorgen van catering voor bedrijfsfeesten, recepties of andere soorten evenementen. Uw bedrijf omtoveren tot een waar Winters landschap? Of een Bohemian bedrijfsfeest met foodtruck catering? Geen probleem! Bent u met een kleiner groepje en opzoek naar catering in Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen of omgeving? Ook bieden wij verschillende soorten buffet catering aan vanaf 15 personen. En ook met Kerst verzorgen wij graag de catering voor uw bedrijfsfeest. Een kerstbuffet of een geheel compleet kerstfeest met alles erop en eraan? Geen probleem! Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken! 
 

Catering op locatie

Heeft u een eigen bedrijfsruimte beschikbaar om een jubileum, receptie of bedrijfsfeest te organiseren? Wij helpen u graag met de voorbereidingen, de aankleding en natuurlijk de catering. Ook het verzorgen van tenten, toiletwagens, podia, licht en geluid is geen enkel probleem. Onze kracht is dat wij écht alles uit handen kunnen nemen om uw catering op locatie tot een succes te maken. Wat u ook viert. Ons ijzersterke netwerk van vaste leveranciers zorgt ervoor dat het u werkelijk aan niets ontbreekt. Voor u één aanspreekpunt en wij zorgen voor de rest, wel zo fijn. Zo kunt u zelf ook genieten van uw eigen feest. U zorgt voor de locatie en wij zorgen voor de rest, dat is waar wij goed in zijn. Creëren en de gasten laten beleven. Mooie herinneringen maken met uw gasten, dát is belangrijk en dat is waar wij voor staan! Heeft u geen eigen ruimte beschikbaar? Door onze contacten met verschillende evenementenlocaties van Aalsmeer tot aan Rotterdam, is er altijd wel een geschikte locatie voor uw evenement beschikbaar. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij brainstormen graag met u over de mogelijkheden. Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Catering nodig voor uw business event?

Wij maken van uw bedrijfsfeest graag een succes! Even sparren of bent u benieuwd wat Aelsmeer Catering & Events voor u kunt betekenen? Wij komen vrijblijvend bij u langs.