fbpx

Catering in Vinkeveen

Catering in Vinkeveen

Bij Aelsmeer Catering & Events leveren wij complete buffetten op locatie voor alle soorten gelegenheden. Bij deze buffetten kan tevens een kok geregeld worden. Op deze manier ontzorgen wij jou volledig van de bereiding en de organisatie van de hapjes en drankjes. Wij kunnen door middel van ons eigen transport binnen 30 minuten bij jou op locatie zijn. Daarbij zal onze catering service in Vinkeveen volledig op maat verzorgd worden. Hierbij vinden we het belangrijk om de wensen van de klant vooraf goed te bespreken, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het een geslaagde gelegenheid wordt!

Buffet bestellen in Vinkeveen

Wil je een buffet bestellen in Vinkeveen? Dat kan! Bij Aelsmeer Catering & Events vinden we het belangrijk om te luisteren naar wat de klant precies wil. Daarom komen wij voorafgaand aan de bijzondere gelegenheid even kennismaken op locatie. Hierdoor hebben we een goed beeld van de intenties van de klant en kunnen we de buffetten volledig samenstellen op jullie smaakvoorkeuren. We leveren allerlei soorten buffetten. Denk aan een high tea; sushi catering; complete buffetten; barbecues en lunches.

Warm buffet

Wij zijn in staat om jouw gasten zowel warme als koude buffetten voor te schotelen. Bij een goed feestje of een gezellige gelegenheid, hoort natuurlijk goed eten. Daarom is het een goede uitkomst om bij Aelsmeer Catering & Events een warm buffet in Vinkeveen te bestellen, zodat je zelf niet de hele ochtend, middag of avond in de keuken hoeft te staan. We hebben een ruim assortiment aan warme buffetten. Bekijk snel de mogelijkheden!

 

Dessertbuffet

Bij een goed etentje hoort natuurlijk een lekker dessert. Wij verzorgen naast warme buffetten, ook koude dessertbuffetten in Vinkeveen die volledig kunnen worden samengesteld naar wens! Hierbij bieden we je een ruime keuze tussen verschillende dessertsoorten. Deze kunnen in de vorm van kleine hapjes, complete ijsbuffetten of uitgebreide kaasplateaus.

BBQ aan huis

Ook kunnen wij een BBQ aan huis verzorgen in Vinkeveen. Hierbij wordt de barbecue aan huis met gasfles geleverd op locatie in Vinkeveen. Je kan er hierbij voor kiezen om het barbecueën zelf te doen. Maar bij Aelsmeer Catering & Events snappen wij heel goed dat je ook wilt genieten van alle gezelligheid met vrienden en familie. Hierdoor is het bij ons ook mogelijk dat wij het barbecueën op ons nemen. Dit zal dan gedaan worden door een specialist. Hierdoor garanderen wij eten van hoge kwaliteit. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Vinkeveen nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kaasplateau Kaasplateau