fbpx

Verjaardag catering

Verjaardag-Catering-Aelsmeer-Catering-Events

Catering voor een verjaardag nodig?

Viert u binnenkort uw verjaardag en komen er meer mensen dan u pannen heeft in de keuken? Met onze jarenlange ervaring maken wij van uw verjaardag een knallend feest. In onze keuken maken wij de lekkerste buffetten en de meest smaakvolle borrelhapjes. Daarnaast verzorgen wij, indien wenselijk ook de dranken en de bediening. Zo heeft u echt nergens omkijken naar en kunt u met een gerust hart de catering voor uw verjaardag bij ons bestellen. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Bureau de Wit, dit houdt in dat wij voldoen aan de regels op gebied van voedselveiligheid. Hierdoor bent u verzekerd van de allerbeste producten en dat tegen een hele goede prijs. 

 

Buffet of hapjescatering?

Het type catering voor uw verjaardag loopt flink uiteen. Verwacht u gasten voor de middag? Dan zijn onze borrelhapjes ideaal. U kunt een keuze maken uit diverse borrelhapjes, van onze classics zoals onder andere ossenworst en oude Reypenaer, maar ook de luxe borrelhapjes en amuse borrelhapjes vinden altijd grote aftrek. De minimale afname van het totaal aantal hapjes is 100 stuks, waarbij u een combinatie kunt maken tussen de verschillende type hapjes.  Maak nu handig gebruik van onze borrelhapjes calculator, zo weet u precies hoeveel borrelhapjes u nodig heeft voor uw verjaardag. De hapjes voor uw verjaardag laat u eenvoudig aan huis bezorgen. U houdt de borrelhapjes koel in de thermoboxen, zo hoeft u geen ruimte te maken in uw koelkast.

Ontvangt u gasten voor het avondeten? Dan biedt onze buffetcatering de een uitkomst. Vanaf 15 personen verzorgen wij buffetcatering aan huis of op een externe locatie. Buffetten worden warm bezorgd, zodat u meteen kunt starten met eten. Ook servies en een dessert bestelt u eenvoudig mee. De volgende dag komen wij alles weer halen, en wij doen de afwas. Gemak dient te mens! 

Feestje thuis laten verzorgen

Wilt u nergens omkijken naar hebben en ook de dranken, aankleding en de bediening laten verzorgen? Ook dit nemen wij graag uit handen. Catering aan huis laat u dus gemakkelijk verzorgen door Aelsmeer Catering & Events. Wij nemen alle dranken gekoeld mee en aan het einde van het feest nemen wij alles weer retour. De locatie laten wij weer netjes voor u achter.

Heeft u een locatie gehuurd? Ook dat is voor ons geen probleem. In sommige gevallen komen wij vooraf langs om de locatie even te bekijken, zodat we alles van te voren goed in beeld hebben. Wij verzorgen uw verjaardag catering in Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen en ver daarbuiten. Heeft u een vraag over een locatie in combinatie met de catering? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

Pakt u uw verjaardag groots aan dit jaar en wilt u uitpakken met de catering voor uw verjaardag? Wilt u een tuinfeest geven met foodtruck catering? Of een knallend feest met een DJ? De complete catering op locatie van A tot Z, regelen wij voor u!

Het team van Aelsmeer Catering en Events staat voor u klaar om er een geweldig feest van te maken

Catering voor uw verjaardag nodig?

Heeft u feestelijke borrelhapjes nodig? Of kiest u liever voor buffetcatering? Wij adviseren u waar nodig om uw verjaardag tot een succes te maken!

Borrelhapjes verjaardag Borrelhapjes verjaardag
Borrelhapjes catering Borrelhapjes catering
Buffet catering in Badhoevedorp door Aelsmeer Catering en Events Buffet catering in Badhoevedorp door Aelsmeer Catering en Events
Buffet aan huis laten bezorgen. Aelsmeer Catering Events Buffet aan huis laten bezorgen. Aelsmeer Catering Events
Hapjes catering in Alphen aan den Rijn door Aelsmeer Catering en Events Hapjes catering in Alphen aan den Rijn door Aelsmeer Catering en Events