fbpx

Verjaardag catering

Catering voor een verjaardag nodig?

Viert u binnenkort uw verjaardag en komen er meer mensen dan u pannen heeft in de keuken? Met onze jarenlange ervaring maken wij van uw gelegenheid een knallend feest. In onze keuken maken wij de lekkerste buffetten en de meest smaakvolle borrelhapjes. Daarnaast verzorgen wij, indien wenselijk ook de dranken en de bediening. Zo heeft u echt nergens omkijken naar en kunt u met een gerust hart de catering voor uw verjaardag bij ons bestellen. Professionaliteit, snelheid en ontzorgen is namelijk waar het bij ons om draait.

Buffet of kleine (borrel)hapjes?

Het type catering waarvoor u kunt kiezen loopt flink uiteen. Verwacht u gasten voor de middag? Dan zijn onze borrelhapjes ideaal. U kunt een keuze maken uit diverse borrelhapjes, van onze classics zoals o.a. ossenworst en oude Reypenaer, maar ook de luxe en amuse hapjes vinden altijd grote aftrek. De minimale afname van het totaal aantal hapjes is 100 stuks, waarbij u een combinatie kunt maken tussen de verschillende type hapjes.  Maak nu handig gebruik van onze borrelhapjes calculator, zo weet u precies hoeveel borrelhapjes u nodig heeft.

Ontvangt u gasten voor het avondeten? Dan bieden onze buffetten een uitkomst. Vanaf 10 personen verzorgen wij koud- warm buffetten bij u thuis of op een externe locatie. Buffetten worden warm bezorgd, zodat u meteen kunt starten met eten. De volgende dag komen wij alles weer halen, en wij doen de afwas! Gemak dient te mens zullen we maar zeggen!

Complete catering verjaardag

Wilt u ook de dranken verzorgd hebben? Ook dit nemen wij graag uit handen. Wij zorgen dat de dranken gekoeld bij u worden geleverd en indien wenselijk door onze bediening wordt uitgeserveerd. Heeft u een locatie gehuurd? Ook dat is voor ons geen probleem. In sommige gevallen komen wij vooraf langs om de locatie even te bekijken, zodat we alles van te voren goed in beeld hebben. Wij verzorgen uw verjaardag catering door heel Nederland.

Pakt u het groots aan dit jaar? Wilt u een tuinfeest geven? Of een knallend feest? Ook hierbij ontzorgen wij u graag!

Verjaardagscatering Nodig? brainstormen kan!

Heeft u feestelijke borrelhapjes nodig? Of kiest u liever voor een warm- koud buffet? Wij adviseren u waar nodig om uw verjaardag tot een succes te maken!

Borrelhapjes verjaardagBorrelhapjes verjaardag
Borrelhapjes cateringBorrelhapjes catering
Buffet catering in Badhoevedorp door Aelsmeer Catering en EventsBuffet catering in Badhoevedorp door Aelsmeer Catering en Events
Buffet aan huis laten bezorgen. Aelsmeer Catering EventsBuffet aan huis laten bezorgen. Aelsmeer Catering Events
Hapjes catering in Alphen aan den Rijn door Aelsmeer Catering en EventsHapjes catering in Alphen aan den Rijn door Aelsmeer Catering en Events