fbpx

Catering in Nieuw-Vennep

Catering in Nieuw-Vennep

Bij Aelsmeer Catering & Events leveren wij complete buffetten op locatie voor jouw bijzondere gelegenheid. Hierbij kunnen we jou volledig ontzorgen van het organiseren van jouw evenement. Wij zullen je van alle benodigdheden voor de catering aan huis in Nieuw-Vennep voorzien. Onze bezorgtijden zijn daarbij altijd in overleg met jou. Daarnaast zal de catering service in Nieuw-Vennep volledig op maat verzorgd worden. Om dit te realiseren, vinden we het belangrijk om vooraf even kennis te maken op locatie. Hierdoor kan de klant alle wensen duidelijk maken, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Op deze manier zorgen we samen voor een geslaagd evenement!

Tapas bestellen

Een tapasplank bestellen in Nieuw-Vennep? Bij Aelsmeer Catering & Events doen wij er alles aan om van uw verjaardag, uitvaart, bruiloft of bedrijfsfeest een groot succes te maken. Dagelijks verzorgen wij een tapas catering voor klanten op locatie. We weten dus als geen ander hoe we dit aan moeten pakken. We verkopen bij Aelsmeer Catering & Events niet alleen maar tapasplanken. Zo hebben we ook hapjes, barbecue caterings, buffetten, high tea’s, diners en dranken. U kunt deze direct bij ons bestellen.

Buffet bestellen in Nieuw-Vennep

Ben je op zoek naar een buffet voor uw speciale gelegenheid in Nieuw-Vennep? Wij kunnen onze buffetten volledig samenstellen op basis van jouw smaakvoorkeuren! Daarbij kunnen wij de volledige organisatie van het buffet overnemen. Dit is vaak een onderdeel dat voor ergernis en irritatie kan zorgen. Daarom hoef je bij ons geen rekening te houden met het doen van boodschappen, lange voorbereidingen in de keuken en het afwassen. Wanneer je een compleet buffet wilt bestellen in Nieuw-Vennep, ben je bij Aelsmeer Catering & Events aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment aan buffetten die te bestellen zijn vanaf 15 personen.

Warm buffet

Bij Aelsmeer Catering & Events bestaat ons assortiment uit verschillende pakketten die wij hebben samengesteld voor een warm buffet aan huis. Er kunnen altijd kleine aanpassingen gedaan worden aan de paketten wanneer jij andere voorkeuren hebt. Wanneer je kiest voor een warm buffet aan huis, leveren wij deze door middel van ons eigen transport op locatie. Wij kunnen vanaf onze locatie binnen 20 minuten in Nieuw-Vennep zijn!

Dessertbuffet

Een goed buffet moet natuurlijk afgesloten worden met een lekker dessert. Naast een warm buffet, kunnen we ook een koud dessertbuffet aan huis verzorgen die volledig kan worden samengesteld naar wens! Hierbij bieden we je een ruime keuze tussen verschillende dessertsoorten.

BBQ aan huis

Tevens kunnen we bij Aelsmeer Catering & Events kunnen wij een BBQ aan huis in Nieuw-Vennep verzorgen. Er gaat niets boven een gezellige barbecue met vrienden of familie. Bij Aelsmeer Catering & Events ontzorgen we jou volledig van alle (vuile) klusjes zoals het barbecueën, afwassen en het verzorgen van borden en bestek! We leveren alles gekoeld af en zorgen ervoor dat de barbecue aan huis met gasfles geleverd wordt. Neem direct contact met ons op en bekijk de mogelijkheden!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Cateringbedrijf in Nieuw-Vennep nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kaasplateau Kaasplateau
Desserts in glas Desserts in glas
Glaasjes parade Glaasjes parade