fbpx

Catering in Mijdrecht

Catering in Mijdrecht

Ben je op zoek naar een catering in Mijdrecht? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Bij Aelsmeer Catering & Events verzorgen wij de catering aan huis volledig op maat. Hierdoor kan jij altijd jouw voorkeuren aangeven zodat wij ons hierop kunnen aanpassen. Daarbij zijn onze bezorgtijden altijd in overleg met de klant. Bij Aelsmeer Catering & Events snappen we als geen ander dat de tijd die je zal moeten doorbrengen in de keuken altijd ten koste gaat van de gezelligheid van jouw evenement. Hierom bieden we je de mogelijkheid om een professionele kok te reserveren, waardoor jij meer tijd hebt voor de gasten van jouw evenement.

Tapas bestellen in Mijdrecht

Een tapasbuffet met een variëteit Spaanse hapjes geeft uw feest nét dat extra sfeertje. Onze luxe tapasbuffetten bieden een ruime keuze aan tapas, met zowel warme als koude gerechten. Onze tapas catering bezorgen wij zeven dagen per week vanuit onze keuken in Aalsmeer. Onze eigen chauffeurs bezorgen uw buffet bij u thuis of op een andere gewenste locatie. Het tapasbuffet wordt warm bezorgd, waardoor u meteen kunt beginnen met eten. De volgende dag komen onze chauffeurs alle vuile goederen weer ophalen. Wij doen de afwas voor u! Zo nemen wij alle zorgen uit handen en hoeft u alleen nog maar te genieten van uw feest én van het samenzijn met uw gasten. Wij kunnen dus met een gerust hart zeggen dat u met zekerheid uw gasten kunt uitnodigen voor onze tapas catering bij u thuis.

Buffet bestellen in Mijdrecht

Een buffet bestellen aan huis in Mijdrecht? Wij leveren complete buffetten op locatie met kok of zonder kok, zodat u alle vrijheid heeft bij het organiseren van de catering in Mijdrecht. Daarnaast ontzorgen wij je volledig van de gehele organisatie van het buffet. Wij leveren 7 dagen per week. Dus wij zijn ook voor jouw evenement in het weekend beschikbaar! We beschikken over een breed assortiment die te bestellen zijn vanaf 15 personen.

Warm buffet

Bij Aelsmeer Catering & Events bestaat ons assortiment uit verschillende buffetten. Vaak bestellen klanten een warm buffet bij ons voor hun evenement. Voordat je een warm buffet besteld bij ons, maken we graag even kennis op de locatie in Mijdrecht. Daarnaast kan je je wensen doorgeven, zodat wij ons warme buffet volledig kunnen samenstellen op basis van jouw smaakvoorkeuren. Neem snel contact met ons op om de opties te bekijken!

Dessertbuffet

Na een warm buffet aan huis van hoge kwaliteit hoort een dessertbuffet van hoge kwaliteit. Met ons dessertbuffet aan huis zal jouw evenement een groot succes worden. We hebben dessertbuffetten aan huis in de vorm van kleine hapjes of complete ijsbuffetten. Daarbij kunnen we het dessertbuffet volledig samenstellen op basis van jouw voorkeuren!

BBQ aan huis

Op zoek naar een BBQ aan huis in Mijdrecht? We kunnen door middel van ons eigen transport binnen 25 minuten op locatie zijn om de barbecue aan huis met de gasfles aan te leveren. Je kan het gehele jaar jouw barbecue naar wens samenstellen. Bestel de catering op maat of bekijk onze heerlijke barbecue buffetten aan huis!

✓ Verse producten ✓ Barbecue aan huis of op locatie ✓ V.a. 30 personen een barbecue inclusief kok

Geschikt voor jong en oud. Royaal aanbod warme- en koude gerechten. Voor ieder wat wils!
  • Vanaf 15 personen
  • Combinatie van kip en vis
Een klassieke Italiaanse catering! Buffet Italia is al jaren één van onze meest verkochte buffetten.
  • Vanaf 15 personen
  • Ook zeer geschikt voor vegetariërs
Cateringbedrijf in Mijdrecht nodig?

Naast heerlijke buffetten verzorgen wij ook compleet verzorgde bbq’s, high tea’s en lunches voor verjaardagen en feesten. Wij maken van uw feest gegarandeerd een succes. Heeft u vragen of advies nodig over de catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KaasplateauKaasplateau
Desserts in glasDesserts in glas
Glaasjes paradeGlaasjes parade